Često postavljana pitanja

Da li su vaši aranžmani od prirodnog cveća?

Da, gotovo svi nasi aranžmani su iskljucivo kombinacija raznovrsnog svežeg uvezenog cveća. Ali, ako Vi to želite, aranžmane možemo praviti i od veštackog cveća.

Da li dostavljete aranžmane na kućnu adresu bilo gde u Srbiji ili samo u Nišu?

Da, dostavljamo aranžmane na sve lokacije u našoj zemlji. Isporuka na kućnu adresu primaoca obavlja se radnim danima u periodu od 24 h od vremena naručivanja. Vikendom je taj period 48 h u zavisnosti od vremena naručivanja telefonom.

Da li možemo dekorisati samo mladenački sto ili moramo raditi dekoraciju za sve što je u vašoj ponudi npr. dekoraciju stolova za goste?

Ne, dekorisaćemo samo ono sto Vi izaberete. Nasa ponuda ne mora da Vas ograničava. Naprotiv, spremni smo da uz Vaše savete napravimo unikatnu dekoraciju i napravimo nesto sasvim novo. Pustite mašti na volju ili se prepustite našem iskustvu.

Koliko pre venčanja bi trebalo da vas kontaktiram i zakažem dekoraciju svadbe?

U zavisnosti od obima dekoracije Vašeg veselja, možete nas kontaktirati najkasnije mesec dana unapred ako se radi o dekoraciji samo mladenackog stola, bidermajera i jos nekih detalja. Naravno, morate imati u vidu i to da Vaš termin kod nas može biti već zauzet. Zato je najbolje kontaktirati nas što ranije.

Koliki je najmanji budžet koji moramo imati da bi Vas kontaktirali u vezi sa dekoracijom?

Otvoreni smo za sve vrste dogovora. Sigurni smo da cemo napraviti kompromis i udovoljiti Vašim željama u odnosu na budžet kojim raspolažete.

Ukoliko izaberete naš Studio, pre svega ćete dobiti stručnu konsultaciju u cilju da što optimalnije i racionalnije iskoristimo zadati budžet.

Velvet Decor Niš