Dekoracija Svadbe

Dekoracija venčanja ne mora da bude po sistemu “Uradi sama”. U danima kada se vaš život menja najmanje želite da vodite računa o detaljima dekoracije svadbe i veselja.

U takvim situacijama na scenu stupaju profesionalci Velvet Decor – a koji su do sada organizovali i ukrasili venčanja cvetnim aranžmanima u svim većim gradovima u Srbiji: Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Subotici, Vranju, Leskovcu.

Dekoracija mladenačkog stola

Mladenački sto zauzima posebno mesto na svakoj svadbi. Zato je bitno da se za njega odabere posebno cveće koje će  na pravi način prikazati karakter osoba koje se venčavaju.

Bidermajeri

Postoji nešto čarobno u trenutku kada buduća mlada baca bidermajer u vazduh, iza sebe, drugaricama koje još uvek nisu stale na ludi kamen.

Ovo je ujedno i jedan od najslikanijih buketa na svadbi.

Velvet Decor nudi izradu bidermajera od različitog cveća i u različitim bojama.

Dekoracija stolova za goste

Detalji poput cvetića za svadbu, buketa različitih boja, posebnih staklenih vazni  i ukrasa su naša briga. Sve vaše želje su naša briga.

Mladenački auto

Vožnja mladenačkim automobilom na dan venčanja nije samo puki prelazak iz tačke A u tačku B. Ovo je ujedno i prilika da svima pokažete koliko Vam je stalo do Vašeg najbitnijeg dana u životu. Mladenački auto na simboličan način pokazuje put kojim mladenci kreću u novi život, zajedno!

Dopustite profesonalcima Velvet Decor – a da ukrase Vaš automobil, naravno u skladu sa Vašim zahtevima.

Kićenje gostiju

Popularni cvetići za venčanje su nezaobilazan deo naše tradicije. Lepo ukrašeni reveri svatova se mogu okačiti zihernadlama ili pak nalepiti u zavisnosto od Vaših zahteva.

Tematska venčanja

Na tematska venčanja se najčešće odlučuju osobe koje žele imaju nešto posebno i drugačije. Na primer, ukoliko su mladenci ljudi koji vole prirodu onda bi i venčanje bilo ukrašeno u tom stilu.

Tematska venčanja zahtevaju posebnu pripremu i zahteve klijenata.

Velvet Decor Niš