Dekoracija proslava

Rodjendani

Rođendan, rodjenje deteta je uvek dobar razlog za slavlje. Uz hranu, muziku, društvo i poklone, sve što Vam treba je dekoracija. Velvet Decor pruža usluge dekoracije proslava rođendana, bilo da slavite prvi, 18. ili 100. rođendan. Mi Vam pomažemo da ukrasite rođendansku salu po najpristupačnijim cenama. Rođendani su veliki deo života, a sa nama oni postaju grandiozni. Dekorišite proslavu  cvećem i  priredite žurku godine.  Kreativni ste i imate pregršt ideja za dekoraciju rođendana? Velvet Decor je pravi izbor za Vas.

Slave

Slava je značajni događaj u tradiciji našeg naroda. Na taj dan proslavlja se svetac – zaštitnik kuće i porodice. Slava predstavlja veliku svečanost na koju se pozivaju porodica, prijatelji, komšije i kolege.

Uz bogati ručak ili večeru, vino, kolač i sveću, dobar provod i veselje su zagarantovani. Važan pratilac ovako svečanog događaja je dekoracija.

Bilo da proslavljate slavu kod kuće ili u restoranu vrlo je važno ukrasiti slavski sto i pružiti gostima jedinstven ugođaj i zabavu.

Velvet Decor u svojoj ponudi ima i dekoraciju slava. Sve što Vam je potrbno da proslava bude prelepa pronaći ćete kod nas.

Uskrs

Uskrs je jedan od najvećih verskih praznika. U našoj tradiciji ima posebno mesto, a prate ga razni običaji, poput farbanja jaja i svečanog porodičnog ručka. Zato je bitna dekoracija proslave Uskrsa – lepo dekorisati sto i prostoriju je pola posla. Možete odahnuti i prepustiti sav posao Velvet Decor – u. Priredite originalnu i nezaboravnu prosalvu Uskrsa uz pomoć Velvet Decor – a, po najpristupačnijim cenama.

Proslava poslovnih dogadjaja

Firme proslavljaju jubileje ili žele da nagrade radnike za vredan rad u protekloj godini proslavom za Novu godinu ili za 8. mart. Ako pritom želite da proslava bude u bojama i tonovima firme, da to bude svečan i elegantan događaj, potrebna Vam je dekoracija proslave. Samo sa Velvet Decor – om bićete sigurni da ćete dobiti najstilizovaniju i najotmeniju proslavu firme po najboljim cenama.

Nova Godina

Proslava Nove godine uvek je budi veselje i sreću u ljudima. Posebnu radost donose novogodišnje dekoracije i kićenje jelke. Ukoliko ne možete ili ne stižete, a želite da profesionalno i elegantno dekorišete prostor za proslavu Nove godine, obratite se timu stručnjaka iz Velvet Decor – a.

Dekoracija Nove Godine

Velvet Decor Niš