Dan zaljubljenih

14. februara je praznik ljubavi, odnosno dan zaljubljenih. Tada parovi, momak i devojka, muž i žena izjavljuju jedno drugome ljubav preko poklona, čestitki, i naravno cveća. Dan zaljubljenih vodi poreklo od davnina, a u nekim zemljama ima dugu tradiciju. Vodi poreklo iz antičkog Rima od Svetog Valentina, zaštitnika ljubavi. Za ovaj dan muškarci se trude da budu što romantičniji i da obraduju svoje lepše polovine, da kupe što originalnije poklone i organizuju prijatan izlazak ili večeru. Sve je u znaku srca, Kupidona, vatre i strasti, a preovladava crvena boja.

Važan pratilac tog dana je cveće, jer ovo je i praznik darovanja, a ne postoji bolji poklon od njega.
Najromantičniji način da nekome kažete da ga volite je poklanjanjem cveća. Na dan zaljubljenih obično su to ruže. One simbolišu ljubav i strast, poštovanje, odanost, nežnost i očaranost. Poklanjaju se crvene, i ruže drugih boja, kao i orhideje, kale, ljiljani i cvetni aranžmani.

Obradujte voljenu osobu jednim takvim aranžmanom i ulepšajte joj ovaj specijalan dan. Velvet Decor Vam nudi veliki izbor cveća, i cvetnih aranžmana posebno ukrašenih za ovu priliku, poput ruža u kutiji ili u staklenoj vazi. Mi Vam pružamo i uslugu dostave na kućnu adresu u Nišu, Beogradu, Novom Sadu, i sve to po najpovoljnijim cenama.

Velvet Decor Niš