Cvetni aranžmani

Ako želite da ulepšati prostor ili da nekome poklonite posebno upakovano i unikatano organizovano cveće, opredelite se za cvetne aranžmane Velvet Decor – a. Cvetni aranžman je mnogo više od buketa cveća. On je jedinstven i pažljivo oblikovan aranžman. Naš cilj je postići savršenstvo. To zahteva profesionalnost i strpljivost koju ćete pronaći samo kod nas.

Svaki cvet ili ukras  ima zadatak da ispriča priču. Bilo da želite da oplemenite prostor ili da poklonite posebnoj osobi, da kažete: „Hvala“ ili „Čestitam“, to ćete postići sa cvetnim aranžmanom. Ako ste kreativni i već znate šta želite od aranžmana, kod nas to možete i ostvariti. Velvet Decor Vam omogućava da uz pomoć cveća i njegovih boja i mirisa prenesete sva osećanja koja želite. Svaki cvet ima svoju simobliku, a njihovom kombinacijom može se postići više nego govorom. Na prvom mestu je estetika i organizacija boja, kako bi se dobio najlepši i najprijatniji osećaj.

Možete napravi neponovljiv buket od najrazličitijeg prirodnog cveća – od ruža, orhideja, kala, gerbera, ljiljana. Cveće može biti posebno upakovano u kutiju, staklenu posudu, korpicu ili ukrasnu vazu. Sve što treba je da zamislite osmeh na licu vaše devojke, supruge, majke, ćerke ili bake kada ugleda predivno cveće. Budite sigurni da ćete ovako aranžiranim buketom oduševiti i ostaviti najbolji utisak. Ako ste originalni, umesto klasičnog buketa pošaljite voljenoj osobi cvetni aranžman u staklenoj vazi. Ako pratite trendove, sigurno će Vam se dopasti koncept ruža u kutiji. Čak iako niste sigurni šta želite, tu je uvek ljubazno i profesionalno osoblje Velvet Decor – a da Vas posavetuje.

Velvet Decor Niš