Bidermajeri za venčanje

Uz venčanicu, cipele i veo, bidermajer je neophodan za Vaš najlepši i najsrećniji dan u životu. On je pratilac svake mlade oduvek i igra važnu ulogu u tradiciji i venčanju. U bidermajeru se ogleda Vaša ličnost, duh i mišljenje. U cveću se spoznaju lepota, ljubav i savršenstvo pa je neophodan svakoj mladi na njen najvažniji dan. Moć cveća je da upotpuni i istakne Vašu lepotu. Sa bidermajerom izgledaćete najlepše i najblistavije i venčanje može da počne.

Cveće nastavlja svoju ulogu i posle čina venčanja kada ste svom dragom rekli DA. Bidermajer Vam služi da deo svoje sreće prenesete na svoje drugarice. Dok iščekuju da bacite buket, nadaju se da će baš one biti sledeće i proživljavati svoj najlepši dan u životu.

Svaki gost će poneti Vašu sliku sa bidermajerom u rukama dok bude odlazio sa venčanja. Zato je vrlo bitno da on bude baš kakav ste zamišljali. Jedino sa Velvet Decor – om možete biti sigurni da će Vaš bidermajer biti oličenje Vašeg karaktera i da će se ispuniti svaka Vaša želja.

Cene bidermajera zavise od vrste cveća koje poručujete i od eventualnih specijalnih zahteva. Isporuka se vrši u svim gradovima Srbije.

Slike bidermajera se nalaze u našoj galeriji a na zahtev šaljemo i potencijalnim klijentima na email adresu.

bidermajer za vencanje

Velvet Decor Niš